Αδυνάτισμα με Ωτοβελονισμό Η πιο διαδεδομένη θεραπεία του.

Αδυνάτισμα με Ωτοβελονισμό Η πιο διαδεδομένη θεραπεία του.

Ygeia-Enarmonisi.gr

Διώξτε τα περιττά κιλά τώρα με ωτοβελονισμό, χωρίς να πεινάτε, εύκολα, φυσικά και υγιεινά !
Ο ωτοβελονισμός αποτελεί ένα εκπληκτικό βοήθημα για όποιον επιθυμεί να χάσει περιττά κιλά αδυνατίζοντας εύκολα και αποτελεσματικά ! Και αυτό με απόλυτο φυσικό τρόπο χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες!!

Τρόποι θεραπείας με τον Ωτοβελονισμό

Ωτοβελονισμός και πρωτόκολλα εφαρμογής.

 • Πρόσκαιρος ερεθισμός του σημείου.(μόνο κατά την διάρκεια της θεραπείας) Γίνεται με μάλαξη, βελόνες, ηλεκτροβελονισμό, λέϊζερ, μαγνητισμό.
 • Συνεχιζόμενος ερεθισμός διαρκείας(πρόσθετα επικολλήματα στο αυτί που παραμένουν για μέρες.)
  Γίνεται με διάφορους τρόπους, με ημιμόνιμες βελόνες ή σποράκια της Bacaria ή σφαιρίδια μεταλλικά.
  Ο διαρκής ερεθισμός είναι το πλεονέκτημα του ωτοβελονισμού, ιδίως σε προβλήματα χρόνιου πόνου, χρόνιου άγχους, βουλιμίας, ανορεξίας, αδυνατίσματος, θεραπειών προφύλαξης π.χ. σε ημικρανίες.
 • Συνδυαστική Θεραπεία. Η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική. Συνδυασμός μιας ολοκληρωμένης θεραπείας Ωτοβελονισμού (ερεθισμός σημείων) με ηλεκτροβελονισμό, Βιοσυντονισμό ή άλλο μέσο ανάλογα με τον ασθενή, με θεραπεία συνεχιζόμενου ερεθισμού (επικολλήματα) για μερικές μέρες έως την επανάληψη.
 • 1584_538245113002765_144980150903224169_n

Συνδυαστική Θεραπεία Ωτοβελονισμού με άλλες Εναλλακτικές Ολιστικές επιστήμες.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί έχουν αρχίσει να στρέφονται προς τις Ολιστικές Εναλλακτικές Θεραπείες. Πολλοί όμως απογοητεύονται και πιστεύω ότι την ευθύνη την έχουμαι εμείς οι ίδιοι οι θεραπευτές, ειδικά στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι απλός. Δεν αρκεί μιά ειδικότητα που διδάσκεται σε σαββατοκύριακα να λύση πραγματικά όλα τα σύνθετα προβλήματα του οργανισμού. Χρειάζονται περισσότερες γνώσεις.
Ο συνδιασμός των Θεραπευτικών Εναλλακτικών Επιστημών θα δημιουργήσουν έναν ολοκληρωμένο Ολοστικό Θεραπευτή.
Η Ολιστική Επιστήμη προσφέρη και ολοκληρωμένη θεραπεία. Όλα τα συστήματα Ολιστικής Θεραπείας χρησιμοποιούν εκτός από εργαλεία (βελόνες, μηχανήματα γενικά,)και τα χέρια για ειδικού τύπου μαλάξεις, σε συνδιασμό με την σωστή κατά περίπτωση διατροφή και βοτανοθεραπεία (Ομοιοπαθητική, Γεμμοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, κλπ).

Ωτοβελονισμός και συνδυασμοί

 • Ωτοβελονισμός και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (βελονισμός). Ο βελονισμός μπορεί να γίνεται με βελόνες, ηλεκτροβελονισμό, Βιοσυντονισμό, κλπ.
 • Ωτοβελονισμός και Βιοσυντονισμός. Καταπληκτικά αποτελέσματα. Διαβάστε περισσότερα για Βιοσυντοντισμό.
 • Ωτοβελονισμός και Ολιστική Διατροφή. Τέλειος συνδιασμός για αδυνάτισμα. με Βιοσυντονισμό και ομοιοπαθητική για αποτοξίνωση και την Ολιστική ανανέωση του οργανισμού
 • Ωτοβελονισμός και Ρεφλεξολογία. Μειώνεται ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών έως το αποτέλεσμα.
 • Ωτοβελονισμός και ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός. Καταπληκτικά αποτελέσματα σε ψυχο-νοητικά θέματα και προβλήματα.

Πως λειτουργεί ο Ωτοβελονισμός

Το αυτί διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος νευρικών απολήξεων και υποδοχέων και πολλαπλές νευρικές συνδέσεις με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Με την τοποθέτηση ειδικών αυτοκόλλητων σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού ενεργοποιούνται αντίστοιχες λειτουργίες και όργανα στο σώμα. Τα ειδικά αυτοκόλλητα ενεργοποιούνται καθημερινά με απαλό τρίψιμο.

Τι είναι αυτά τα ειδικά αυτοκόλλητα ?

Τα ειδικά αυτοκόλλητα για ωτοβελονισμό είναι μικρά, σχεδόν αόρατα και έχουν μία μικροσκοπική απόληξη στο κέντρο. Η τοποθέτηση, η ενεργοποίηση και η αφαίρεση είναι ανώδυνη!
Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή των αυτοκόλλητων ?
Τα ειδικά αυτοκόλλητα μένουν για μία εβδομάδα στο αυτί. Σε κάθε επίσκεψη τοποθετούνται ξανά καινούρια αυτοκόλλητα, συνήθως σε διαφορετικά σημεία, ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθείτε.

Περισσοτερες πληροφοριες για τον Ωτοβελονισμο

Ωτοβελονισμός. Σε ποιές περιπτώσεις προσφέρει αποτελέσματα.

Ο Ωτοβελονισμός στα Ψυχοσωματικά, Ψυχονοητικά, και απλά στο Άγχος-Στρες.

Άγχος – στρες. Άγχος στρες απέναντι σε καταστάσεις ή γεγονότα αγχογόνα στρεσογόνα, “φυσιολογικής κατάστασης ή πρόσκαιρης”.
Π.χ.Το άγχος τής ιατρικής επισκεψης, αγωνία νευρικότητα σε εξετάσεις, stress of first date άνδρες και γυναίκες, αναμονή αποτελεσμάτων, άγχος για δικαστήρια, ομιλητές σε συνέδρια, κλπ.
Ψυχοσωματικά νοσήματα.Αρτηριακή πίεση, ταχυπαλμία, ακούσιες μυϊκές συσπάσεις, ταχύπνοια, άπνοια, απότομη εφίδρωση.
Ψυχονοητικά προβλήματα. Μνήμη, δυνατότητα συγκέντρωσης, συνειδητότητα.
Γαστρίτιδα από stress. Βάσει μελετών Ρώσων νευροφυσιολόγων, η αντιπροσώπευση μίας γαστρίτιδας είναι στο αριστερό αυτί όταν αυτή οφείλεται σε stress.
Μετατραυματικό stress. Ο Ωτοβελονισμός μπορεί να βοηθήσει θεραπευτικά στον έλεγχο και την αποδρομή του μετατραυματικού stress, ενίοτε σε δύσκολα κλινικά σύνδρομα, σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες όπως: Βιοσυντονισμός,Cognitive therapy, EMDR (Eye movement disencitilization and reprocessing),NLP (Neuro-linguistic Programming) κλπ.
συναισθηματική διάθεση. Έκφραση προσώπου: άγχος, φόβος, απέχθεια, έκπληξη, ευτυχία, λύπη. (anger, fear, disgust, surprise, happiness, sadness). Σε συνδυασμό με Βιοσυντονισμό θα το δούμε και στην Ολιστική Αισθητική.
Αϋπνία. Υπάρχει και σχετική αρθρογραφία για συγκεκριμένη έρευνα σχετικά.

Τι επιτυγχάνει ο Ωτοβελονισμός στο Αδυνάτισμα;

 • Μειώνει την αίσθηση της πείνας
 • Αυξάνει την αίσθηση του κορεσμού
 • Μειώνει τη λαχτάρα για συγκεκριμένες τροφές, όπως γλυκά, ζυμαρικά, ψωμί
 • Αυξάνει την αποβολή τοξινών
 • Μειώνει την αίσθηση του άγχος, της κατάθλιψης, του εκνευρισμού, της επιθετικότητας και άλλες ψυχολογικές εντάσεις από την αλλαγή στην διατροφή
 • Αυξάνει την δράση και απόδοση του μεταβολισμού

About the author: